Voor @gradoenbrouwers mochten wij een aantal sweaters en mutsen bedrukken

Voor @gradoenbrouwers mochten wij een aantal sweaters en mutsen bedrukken en wij hebben de kistjes voor het heerlijke speciaalbier van Gradoen voorzien van tekst en logo.

Gradoen levert heerlijke zelfgebrouwen speciaalbieren geïnspireerd op de “Smaak van de Maasheggen” Heb je al eens Gradoen speciaalbier geproefd dan herken je deze smaak. Heb je Gradoen nog niet geproefd, een grote aanrader! Gradoen is op diverse plekken verkrijgbaar. Kijk voor alle informatie op hun website. Gradoen is ook bij @plusverbeeten verkrijgbaar.

#t-shirts #t-shirtbedrukking #bedrijfskleding #textielbedrukking #jassen #hoodies #vereniging #mokken #vrienden #Transferbedrukking #flexfolie #mok #koffie #koffiemok #thee #theemok #theebeker #muts #maasheggen #overloon #lente #speciaalbier #instagood #Gradoen

@Born2bdutch #born2bdutch

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

KniCro Kit©️

Born2bdutch heeft samen met @jessy_haakt de KniCro Kit©️ ontwikkeld. Deze kit maakt een einde aan de wegrollende, niet afrollende, vastzittende

Lees meer